Емисии

 • Информативни Сабота, 13:20

  ТРЕТА ДОБА

  Емисијата „Трета доба“ повторно на јавниот сервис. Наменета е за повозрасната категорија граѓани.

 • Информативни Сабота, 12:15

  ПЕТТИОТ АНГЕЛ

  Емисија посветена на лицата со посебни потреби.
   

   

 • Образовни Понеделник, 14:00

  НАУЧЕН СПЕКТАР

  Емисија посветена на науката и технолошкиот развој.

 • Информативни Недела, 13:25

  АГРАР

  Концептот на емисијата Аграр има за цел да ги отслика реално и објективно сите случувања вo производството на храна, но и да иницира развој.

 • Информативни Понеделник- Петок, 06:45

  МАКЕДОНИЈА НАУТРО

  Гледајте ја утринската програма „Македонија наутро“, од понеделник до петок со почеток од 06:45, и во сабота со почеток од 8 часот.  

Pages