Филмови

 • Игран филм Недела, 20:55

  ПАДОТ НА ОЛИМП

  Посрамениот припадник на специјалните единици го ризикува својот живот за да го спаси претседателот на САД.

 • Игран филм Недела, 15:30

  ХАЧИКО-ПРИКАЗНАТА ЗА ПЕСОТ

  Хачико е веројатно најпознатото куче во историјата.

 • Игран филм Сабота, 20:15

  ТАЈНАТА НА ПОДМОРНИЦАТА К-19

  Во режија на жена режисер Кетрин Бигелоу, добитник на Оскар во 2010 година, К-19 WIDOWMAKER е со исклучителни актери: Харисон Форд, Лиам Нисон, Сем Спруел, Питер Стебингс.

 • Игран филм Петок, 23:05

  БЕЛ АМИ

  Користејќи ја својата убавина и шарм, Жорж успева да се качи до парискиот општествен врв. Жорж Дуроа е млад, амбициозен и убав... Ова е приказна за него, за неговиот успех во општествениот врв на Париз. Но како го постигнал сето тоа?

 • Игран филм Четврток, 21:05

  ВЕСНИКОТ

  Вистинита приказна за аферата на „Пентагон Пејперс“.

 • Игран филм Среда, 21:10

  КРВАВ ЧЕЛИК

  Џеки Чен игра улога на полициски агент во Хонг Конг кој треба да се погрижи за научникот кој е програмата за заштита. Кога стигнува кај него, го напаѓаат вонземјани облечени како луѓе кои убиваат се околу себе, вклучувајќи го и научникот.

 • Игран филм Вторник, 21:00

  ИГРА НА ИМИТИРАЊЕ

  Приказна за човекот чиј изум ја одиграл клучната улога во Втората светска војна.

 • Игран филм Петок, 21:05

  СИТЕ ДОБРИ НЕШТА

  Филмот е испириран од вистинитиот случај на Роберт Дарст. Богатиот наследник на истакнатиот магнат на недвижнини е вовлечен во истрага за убиство од висок профил. Роберт Дарст (Рајан Гослинг) е осомничен за убиство на неговата сопруга (Кирстен Данст) која исчезнува без трага во 1982 година.