Серии

 • Играна серија Сабота/ Недела- 20:15

  ТИН КАМП

  Гледајте го новиот серијал „Тин камп“, секоја сабота и недела на МРТ1.

 • Играна серија Понеделник- Петок, 20:15

  КУЌЕН ПРИТВОР

  Гледајте ја новата серија „Куќен притвор“ во 20:15 часот секој работен ден.

   

 • Играна серија Петок, 21:55

  НОВИОТ ПАПА

  „Новиот папа“ е продолжение на хит серијата „Младиот папа“. „Новиот папа“ е драмска телевизиска серија создадена и режирана од Паоло Сорентино. Продолжение е на серијата од 2016 година „Младиот папа“, првично најавена како нејзина втора сезона.

 • Играна серија

  ПРЕПОЛНА КУЌА

  Авантурите на главните јунаци кои започнаа во 1987 година, во хит серијата „Полна куќа“, продолжуваат во 2016, со нови сезони и друг наслов „Преполна куќа“.

 • Играна серија

  ДАЈТЕ МУЗИКА

  Наскоро нова сезона на серијалот за деца „Дајте музика“ ексклузивно на МРТ1.

 • Играна серија

  ПРИЈАТЕЛИ

  Една од најпопуларните серии на сите времиња, која пред 25 години се емитуваше во повеќе од 100 земји.

 • Играна серија

  ДЕВОЈКИТЕ ГИЛМОР

  2000-та е дефинитивно година во знакот на американската телевизиска серија „Девојките Гилмор“.

 • Играна серија

  СВЕТОТ НА БИБИ

  Нови епизоди од детската анимирана серија „Светот на Биби“ на МРТ1.

 • Играна серија

  5+ Фамилија

  Нова сезона од омилена детска серија „5+ Фамилија“.

 • Документарна серија

  МАГИЧЕН ПОГЛЕД НА ПРОДАЖБА

  На програмите на Македонската телевизија нова ексклузивна странска документарна програма. Ако бегството од секојдневието би можело да биде така едноставно како погледот низ прозорецот, колку вреди тоа?

Pages