Сцена

Прво видео од настапот на Тамара Грујеска на Јуниорскиот Евросонг во Ница

24.11.2023 11:41

Без разлика каде и да сте во светот, од денес може да гласате на официјалната страна на Јуниорскиот Евросонг jesc.tv каде што можете да ги погледнете кратките прегледи од земјите учеснички. Потоа имате право да гласате за тројца фаворити, вклучувајќи ја и својата земја.

Тамара Грујеска, годинешната претставничка на Јуниорскиот Евросонг имаше одлична втора проба во Ница. Објавено е и кратко видео од нејзиниот настап, за кој Тамара доби многу позитивни коментари на социјалните мрежи.

Јуниорскиот Евросонг во живо ќе може да го гледате на МРТ1, во недела со почеток од 16 часот. Без разлика каде и да сте во светот, од денес може да гласате на официјалната страна на Јуниорскиот Евросонг jesc.tv каде што можете да ги погледнете кратките прегледи од земјите учеснички. Потоа имате право да гласате за тројца фаворити, вклучувајќи ја и својата земја.

Тамара ќе настапи со песната „Кажи ми, кажи ми кој“ чиј автор е Роберт Билбилов, микс и мастеринг Дарко Димитров и Роберт Билбилов, а текстот на Роберт Билбилов и Коста Петров.