Македонија

Барање за итна собраниска седница за законски измени за важечките лични документи

12.02.2024 13:17

Техничкиот министер Тошковски денеска поднесе до парламентот иницијатива за продолжување на важноста за овие документи, за домашна употреба...

Веста дека нема да важат возачките и сообраќајните дозволи со старото име -Република Македонија, ги збуни граѓаните. Техничкиот министер Тошковски денеска поднесе до парламентот иницијатива за продолжување на важноста за овие документи, за домашна употреба. Барање поднесе и пратеничката група на СДСМ.

Известува Наташа Гркова- Петрушевска