Избори

Партиите ги објавија имињата на кандидатите за претседателските избори

22.02.2024 13:20

Познати се веќе седуммина претенденти за фотељата на Вила Водно. Се чека и пресот на ДУИ...

Партиите ги откриваат имињата на кандидатите кои влегуваат во трката за претседател. Познати се веќе седуммина претенденти за фотељата на Вила Водно. Се чека и пресот на ДУИ. Ахмети во јавно обраќање на социјалните мрежи, го претстави Османи како кандидат за претседател. Марина Стојанова – Тонева известува од Скопје, Зоран Димовски од Мала Речица.