МВР

Се очекуваат нови 85 илјади обрасци за пасоши

29.02.2024 20:11

Патните исправи и натаму трн во око за граѓаните. Добра вест е што ќе пристигнат нови обрасци...

Патните исправи и натаму трн во око за граѓаните. Добра вест е што ќе пристигнат нови обрасци, со што ќе се намали метежот. Како функционира системот за издавање на патни исправи и кога се очекуваат новите обрасци? Наташа Гркова-Петрушевска работеше на оваа тема.