Политика

Течат роковите за формирање на Владата

11.06.2024 13:22

Течат роковите за формирање на новата Влада засега, многу шпекулации за имињата...

Течат роковите за формирање на новата Влада засега, многу шпекулации за имињата, но, и покрај најавите дека ќе се случи брзо, сè уште нема официјална потврда кој ќе ги предводи ресорите во кабинетот на Мицкоски. Известува Марина Стојанова-Тонева.