Учебна година

Учениците во клупи на пеколни горештини

11.06.2024 13:26

До лани, училишната година завршуваше на 10-ти јуни, но се воведе пролетен распуст, учениците уште некој ден ќе останат во клупите...

Почнаа горештините. До лани, училишната година завршуваше на 10-ти јуни, но се воведе пролетен распуст, учениците уште некој ден ќе останат во клупите. А, таму нема клими. Родители веќе добивале повици да си ги земат децата оти нема услови за настава.

Известува Викторија Милевска