ЈП Водовод и канализација – Скопје

Поради дефект корисниците од Лисиче останаа без вода

10.07.2024 09:25

Без вода денеска од 8:00 часот се корисниците од улиците „Горно Лисиче“, „Горноврановска“, „Лисец“, „Божин Николов – Силни“ и „Хаџи Трајко“ во населбата Лисиче.

Без вода денеска од 8:00 часот се корисниците од улиците „Горно Лисиче“, „Горноврановска“, „Лисец“, „Божин Николов – Силни“ и „Хаџи Трајко“ во населбата Лисиче.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект од Ф-2цол на ул. „Горно Лисиче“ 28 во населбата Лисиче.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на работните активности.