Собрание

Извештајот на Антикорупциска пред пратениците

10.07.2024 13:34

Предмети и иницијативи има, но потребна е поголема поддршка од другите институции...

Пред пратениците во македонското Собрание е годишниот извештај за работата на Aнтикорупциската комисија. Предмети и иницијативи има, но потребна е поголема поддршка од другите институции. Марина Стојанова-Тонева ја следи седницата.