Новогодишен концерт и за најмалите

16.12.2013 15:14

На 21 декември во Салонот на МОБ со почеток во 12 часот Македонската филхармонија ќе го одржи Новогодишниот концерт за деца. Под диригентската палка на Борјан Цанев, Оркестарот ќе изведе популарни композиции во новогодишен дух кои најмладите ќе ги поведат на незаборавно празнично музичко патување. Актерот Мартин Јорданоски ќе биде аниматор на концертот.
 
На 21 декември во Салонот на МОБ со почеток во 12 часот Македонската филхармонија ќе го одржи Новогодишниот концерт за деца. Под диригентската палка на Борјан Цанев, Оркестарот ќе изведе популарни композиции во новогодишен дух кои најмладите ќе ги поведат на незаборавно празнично музичко патување. Актерот Мартин Јорданоски ќе биде аниматор на концертот.