Градоначалникот Трајановски во посета на Шипковица

06.08.2015 14:24

Градот Скопје пред два дена во Тетово и во регионот испрати тим за техничка помош и механизација ...

Градоначалникот на Град Скопје и претседател на ЗЕЛС, Коце Трајановски, денеска го посети тетовското село Шипковица заедно со екипа од 40 работници од ЈП „Комунална хигиена“.

Градот Скопје пред два дена во Тетово и во регионот испрати тим за техничка помош и механизација за справување со последиците од поплавите.