Животинскиот принт е повторно во мода

05.03.2020 12:01

За да ја освежите вашата гардероба, во животински принт може да биде и само еден моден додаток, на пример шал или марама.

Животинсиот принт е повторно во мода. Овој дезен го освежува лицето, речиси на сите убаво им стои, во зависност од обликот и величината на дезенот.

На што треба да се внимава притоа, важи правилото помалку е повеќе. Тоа се однесува на боите, кои се главно беж, кафеави, црни и бели. Исто така, со овие комбинации, што се однесува до модните додатоци, пожелно е да се децентни.

За да ја освежите вашата гардероба, во животински принт може да биде и само еден моден додаток, на пример шал или марама.Така ќе добиете впечатливост на вашиот изглед.