Квалификации за ЕП (У-21)

Победата - единствена опција!

19.11.2013 16:13

Шансите се реални, амбициите високи, но за да бидат целосно исполнети, во денешниот натпревар со Норвешка, македонските фудбалери до 21 година треба да размислуваат единствено за победа. Иако трите бода не се гаранција за второто место во квалификациската група за Европското првенство, сепак, ако постои вистинско време за оптимизам, тоа е сега, токму пред дуелот со Норвежаните на арената „Филип втори“ од 19 и 30.

За очекувањата од натпреварот Македонија - Норвешка, погледнете ја изјавата на нашиот репрезентативец  Ѓоко Зајков.

Тони Стојановски

Шансите се реални, амбициите високи, но за да бидат целосно исполнети, во денешниот натпревар со Норвешка, македонските фудбалери до 21 година треба да размислуваат единствено за победа. Иако трите бода не се гаранција за второто место во квалификациската група за Европското првенство, сепак, ако постои вистинско време за оптимизам, тоа е сега, токму пред дуелот со Норвежаните на арената „Филип втори“ од 19 и 30.

За очекувањата од натпреварот Македонија - Норвешка, погледнете ја изјавата на нашиот репрезентативец  Ѓоко Зајков.

Тони Стојановски