Домашна кошарка

Струмица го брани „Парк“ од Вардар

22.11.2013 15:31

Осмото коло во Првата кошаркарска лига носи неколку интересни пресметки, воведната е во Струмица каде што истоимената екипа ќе го пречека Вардар од 17 и 30 со пренос на Првиот програмски сервис на Македонската телевизија.

Утре ќе играат Карпош Соколи – Фени Индустри, Лирија - Куманово и Кожув -Работнички, а во првиот натпревар од ова коло што нема натпреварувачки карактер, составот на младата македонска репрезентација загуби од Пелистер со 62-71.

Зоран Видевски

Осмото коло во Првата кошаркарска лига носи неколку интересни пресметки, воведната е во Струмица каде што истоимената екипа ќе го пречека Вардар од 17 и 30 со пренос на Првиот програмски сервис на Македонската телевизија.

Утре ќе играат Карпош Соколи – Фени Индустри, Лирија - Куманово и Кожув -Работнички, а во првиот натпревар од ова коло што нема натпреварувачки карактер, составот на младата македонска репрезентација загуби од Пелистер со 62-71.

Зоран Видевски