Аудиција за детскиот фестивал „Поточиња“ 2024

11.09.2023 12:34

Аудицијата е за деца од 5 до 10 години и ќе се одржи во просториите на училиштето „Блаже Конески“ од 18:00 до 19:00 часот...

Во ООУ „Блаже Конески“ во населба Аеродром од денеска до 14 септември ќе се одржува аудиција за прием на нови членови – учесници на детскиот фестивал „Поточиња 2024“.

Аудицијата е за деца од 5 до 10 години и ќе се одржи во просториите на училиштето „Блаже Конески“ од 18:00 до 19:00 часот, а пријавување се врши на лице место, се наведуваат во соопштението од ПАП продукција.