Филмови

 • Игран филм Недела (02.04.2017) 21:50

  МИШЕЛ КОЛАС

  Франција, 2013

  Режија: Арно де Палиер
  Улоги: Мадс Микелсен, Мелизен Меанс, Давид Крос, Бруно Ганц
  Жанр: драма

 • Игран филм Недела (02.04.2017) 20:15

  ЗАТВОРЕНИЦИ НА СОНЦЕТО

  САД/ Германија, 2013

  Режија: Роџер Кристијан
  Улоги: Џон Рис- Дејвис, Дејвид Чарвет, Емили Холмс, Кармен Чаплин, Ник Моран
  Жанр: авантура/хорор

 • Игран филм Недела (02.04.2017) 17:45

  ПОЛНОЌНО СОНЦЕ- ПАТУВАЊЕ ДОМА

  Канада/ Италија, 2014

  Режија: Роџер Спотисвуд
  Улоги: Дакота Гојо, Горан Вишњиќ, Бриџет Мојнахан
  Жанр: семеен/авантура

 • Игран филм Сабота (01.04.2017) 23:05

  СОВРШЕНА ЦЕЛ

  САД, 2007

  Режија: Антоан Фукуа
  Улоги: Марк Валберг, Дени Гловер, Кејт Мара, Мајкл Пена
  ​Жанр: акција/трилер/криминалистички

 • Игран филм Сабота (01.04.2017) 20:15

  ЗАРОБЕНИ ВО ЉУБОВТА

  САД, 2012

  Режија: Џош Бун
  Улоги: Шајлин Вудли, Грег Кинер, Џенифер Конели, Кристен Бел
  Жанр: романтична комедија

 • Игран филм Сабота (01.04.2017) 15:00

  ШРЕК, СЕГА И ЗАСЕКОГАШ

  САД, 2010  

  Режија: Мајк Мичел
  Улоги-Гласови: Мајк Маерс, Камерон Дијаз, Антонио Бандерас, Еди Марфи
  Жанр: анимиран/ комедија/авантура/семеен/фантазија

 • Игран филм Петок (31.03.2017) 00:45

  НЕМА ЗЕМЈА ЗА СТАРЦИ

  2007, САД

  Режија: Џоел Коен
  Улоги: Томи Ли Џонс, Хавиер Бардем, Џош Бролин, Вуди Харелсон
  Жанр: трилер/ драма/ криминалистички

 • Игран филм Петок (31.04.2017) 21:05

  ЗИМСКИ СОН

  Турција/ Франција/ Германија, 2014

  Режија: Нури Билге Џејлан
  Улоги: Халук Билингер, Мелиса Созен, Демет Акбаг, Серхат Мустафа Килич

 • Игран филм Четврток (30.03.2017) 20:15

  ГОЛЕМ ГРАБЕЖ

  САД, 2009

  Режија: Нимрод Антал
  Улоги: Мет Дилан, Жан Рено, Лоренс Фишберн
  Жанр: акција/ трилер/ криминалистички

 • Игран филм Среда (29.03.2017) 20:15

  НОЌ ВО СТАРО МЕКСИКО

  Шпанија/ САД, 2014

  Режија: Емилио Арагон
  Улоги: Роберт Дувал, Џереми Арвин, Луис Тосар
  Жанр: драма/ авантура

Pages