ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Mасо постави се
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква  Џ
 10:30 5+ Фамилија Необично хоби
 11:05 Голем одмор детско шоу
 12:00 Супер крилја Пердувести пријатели 
 12:10 Лалалупси Лов на богатство
 12:30 Македонски народни приказни    Стојанче и трите браќа
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Витраж  
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Инфотин  
 16:35 Научен спектар  Дневна соба на иднината
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин ЛШ- Ракомет (жени) спортски магазин
 18:15 Бизнис аплауз документарна серија
 18:40 Македонија од воздух Штип,  Пробиштип
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Бизнис 365  инфомагазин
 20:45 Под опсада игран филм
 22:10 Саботери сериски филм
 22:55 Дневник 3  
 23:10 Спорт  
 23:20 Метео  
 23:25 25. час концерт
 0:52 Магазин ЛШ- Ракомет (жени) спортски магазин
 1:17 Македонија од воздух Кратово, Крива Паланка
 1:38 По патот на песната  
 2:22 Дневник 2  
 2:52 Спорт  
 2:59 Метео  
 3:02 Тунел   
 3:35 Витраж  
 3:56 Музичко интермецо  
 4:31 Музичко интермецо  
 5:06 Си било еднаш   Mасо постави се
 5:15 Убавите села Кучевиште
 5:27 Аграр агромагазин
 6:18 Македонски народни приказни    Стојанче и трите браќа

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Приказната за славејот
 10:00 Вести  
 10:25 Од А до Ш Буква Ш 
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Градот наш убав
 11:55 Лалалупси План  на летање
 12:15 Супер крилја Другари по боја
 12:30 Македонски народни приказни    Купи ден помини
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Научен спектар  Дневна соба на иднината
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:00 Вински мозаик  
 16:35 Бизнис 365  инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Бизнис аплауз документарна серија
 18:15 Македонија од воздух Штип,  Пробиштип
 18:40 Лалалупси План  на летање
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Никогаш не е доцна за љубов игран филм
 21:55 Саботери сериски филм
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 Македонија од воздух Штип,  Пробиштип
 23:35 Вински мозаик  
 0:05 Музичка индустрија  
 0:40 Бизнис аплауз документарна серија
 1:06 25. час концерт
 2:33 Дневник 2  
 3:03 Спорт  
 3:10 Метео  
 3:13 Тунел   
 3:57 Музичко интермецо  
 4:32 Музичко интермецо  
 5:07 По патот на песната  
 5:46 Лалалупси План  на летање
 6:06 Супер крилја Другари по боја
 6:18 Македонски народни приказни    Купи ден помини

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:45 Си било еднаш   Румпелсти- нцкин
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква А
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:35 5+ Фамилија Фиеста фиеста
 12:05 Аграр агромагазин
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:50 Македонски народни приказни    Итриот Тимчо
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Едноставно заводливо  
 16:30 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Бизнис аплауз документарна серија
 18:10 Стисни плеј  музички магазин
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Свет инфомагазин
 20:45 Вдиши игран филм
 22:15 Ден на опсада- 11 Септември 1683, 1 дел игран филм
 23:50 Дневник 3  
 0:05 Спорт  
 0:15 Метео  
 0:25 Свет инфомагазин
 0:50 Стисни плеј  музички магазин
 1:38 Бизнис аплауз документарна серија
 1:58 Дневник 2  
 2:28 Спорт  
 2:35 Метео  
 2:38 Неделен магазин  
 4:13 Музичко интермецо  
 4:48 Музичко интермецо  
 5:18 Аграр агромагазин
 6:09 Македонски народни приказни    Итриот Тимчо

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:30 Собрание на Република Македонија  пренос
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Б
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Хуманитарна акција
 11:55 Гормити анимирана серија 
 12:15 Музичко интермецо  
 12:30 Македонски народни приказни    Ќерката на говедаро
 13:00 Вести  
 13:25 Неделен магазин  
 14:50 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Магазин ЛШ- Ракомет (жени) спортски магазин
 16:30 Свет инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Првенство на Македонија, Супер лига:      Блокотехна - Работнички кошарка
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Акцент  
 21:00 Непознат страв игран филм
 22:25 Ден на опсада- 11 Септември 1683, 2 дел игран филм
 23:55 Дневник 3  
 0:10 Спорт  
 0:20 Метео  
 0:25 Акцент  
 1:05 Неделен магазин  
 2:26 Дневник 2  
 2:56 Спорт  
 3:03 Метео  
 3:06 Музичка индустрија  
 3:41 Бизнис аплауз документарна серија
 4:04 Вински мозаик  
 4:34 По патот на песната  
 5:15 Музичко интермецо  
 5:45 Музичко интермецо  
 6:15 Македонски народни приказни    Ќерката на говедаро

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Пепелашка
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква В  
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Драмско студио
 12:00 Лалалупси Со малку труд се стигнува далеку
 12:25 Гормити анимирана серија 
 12:45 Убавите села Кучевиште
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Изгубениот син
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 По патот на песната  
 16:15 Акцент инфостудио
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 18:15 Витраж  
 18:45 Лалалупси Со малку труд се стигнува далеку
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Стисни плеј   
 21:05 Американски борач - Волшебникот игран филм
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Замислена љубов игран филм
 1:25 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 1:51 Стисни плеј   
 2:36 Дневник 2  
 3:06 Спорт  
 3:13 Метео  
 3:16 Вински мозаик Бутик винарии Кавадарци
 3:49 Витраж  
 4:15 По патот на песната  
 5:00 Музичко интермецо  
 5:30 Музичко интермецо  
 6:00 Убавите села Кучевиште
 6:12 Македонски народни приказни    Изгубениот син

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:15 Трансформери анимирана серија 
 7:35 Лалалупси анимирана серија 
 8:00 Македонија наутро  
 10:00 Вести  
 10:25 5+ Фамилија Необично хоби
 11:00 5+ Фамилија Градот наш убав
 11:35 Детска драма не е празна слама Мрзливата жена и метлата
 12:00 Музичко интермецо  
 12:30 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:25 Инфотин  
 13:55 Македонски народни приказни    Тројца арамии
 14:15 По патот на песната  
 15:00 Витраж културен магазин
 15:25 Музичко интермецо  
 16:00 Едноставно заводливо  
 16:25 Музичка индустрија  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин ЛШ-фудбал спортски магазин
 18:15 Стисни плеј  музички магазин
 19:05 Лалалупси анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Чевлар игран филм
 21:55 Платеникот игран филм
 23:45 Дневник 3  
 0:00 Спорт  
 0:10 Метео  
 0:15 Првенство на Македонија: Супер лига кошарка
 1:45 Музичка индустрија  
 2:15 Едноставно заводливо  
 2:40 Магазин ЛШ-фудбал спортски магазин
 3:05 Дневник 2  
 3:35 Спорт  
 3:42 Метео  
 3:45 По патот на песната  
 4:30 Музичко интермецо  
 5:00 Музичко интермецо  
 5:35 Убавите села репортажа
 5:55 Петтиот ангел   
 6:20 Македонски народни приказни    Тројца арамии
 

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:10 Трансформери анимирана серија 
 7:30 Трансформери анимирана серија 
 7:50 Трансформери анимирана серија 
 8:10 Лалалупси анимирана серија 
 8:35 Лалалупси анимирана серија 
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села репортажа
 9:35 5+ Фамилија Камп по астрономија
 10:05 5+ Фамилија Хуманитарна акција
 10:35 5+ Фамилија Драмско студио
 11:10 Музичко интермецо  
 11:25 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:10 Македонски народни приказни    Лоша мисла цела болест
 14:40 Стисни плеј  музички магазин
 15:30 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 16:00 Дневник 1  
 16:20 Спорт  
 16:25 Метео  
 16:30 Лига на шампионите- Ракомет (м) студио
 16:55 Лига на шампионите (м) 1/4 финале: Кил - Вардар ракомет
 18:30 Лига на шампионите- Ракомет (м) студио
 18:50 Македонија од воздух Виница,Берово
 19:15 Супер крилја анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Едноставно заводливо  
 20:45 Музичка индустрија музички магазин
 21:15 Принцот игран филм
 22:45 Дневник 3  
 23:00 Спорт  
 23:10 Метео  
 23:15 Гавранот игран филм
 0:58 Музичка индустрија музички магазин
 1:28 Едноставно заводливо  
 1:53 Македонија од воздух Виница,Берово
 2:15 Дневник 2  
 2:45 Спорт  
 2:52 Метео  
 2:55 Стисни плеј  музички магазин
 3:40 По патот на песната  
 4:22 Музичко интермецо  
 4:47 Музичко интермецо  
 5:12 Аграр агромагазин
 6:02 Убавите села репортажа
 6:17 Македонски народни приказни    Лоша мисла цела болест