ТВ Програма

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Знаете ли

• 10:25  Светот на Биби

• 10:45  Штрумфови

• 10:55  Коцки со броеви

• 11:00  Квиско

• 11:35  Околу светот

• 11:45  90 - тите

• 12:30  15 - минутните оброци на Џејми

• 12:55  За Македонскиот јазик

• 13:00  Дневник

• 13:35  Дипломатија и бизнис

• 14:20  Агенда 35

• 15:00  Црно бел свет

• 15:50  7 минути здравје

• 16:00  Папата, најмоќниот човек во историјата

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Технолошки центар

• 18:10  Бумеранг

• 18:35  Школата за готвење на Марта

• 19:05  Светот на Биби

• 19:25  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  360 степени

• 21:10  Битка во Сиетл

• 22:45  Дневник 3

• 23:00  Спорт

• 23:10  Метео

• 23:15  Лас Вегас

• 23:56  25. час

• 1:08    360 степени

• 1:58    Црно бел свет

• 2:45    Дневник 2

• 3:15    Спорт

• 3:22    Метео

• 3:25    Македонија наутро

• 6:20    Македонски народни приказни    

 

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Знаете ли

• 10:25  Светот на Биби

• 10:45  Штрумфови

• 11:00  Коцки со броеви

• 11:05  Квиско

• 11:40  Околу светот

• 11:50  90 - тите

• 12:30  15 - минутните оброци на Џејми

• 12:55  За Македонскиот јазик

• 13:00  Дневник

• 13:35  Петтиот ангел

• 14:05  360 степени

• 15:00  Црно бел свет

• 15:50  7 минути здравје

• 16:00  Папата, најмоќниот човек во историјата

• 16:45  За Македонскиот јазик

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Чудесна Македонија - Траги од минатото

• 18:10  Слушај со срце

• 19:10  7 минути здравје

• 19:20  Околу светот

• 19:25  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Објектив

• 21:00  Збогум, кралице моја

• 22:40  Дневник 3

• 22:55  Спорт

• 23:05  Метео

• 23:10  Лас Вегас

• 23:51  Објектив

• 0:31    Црно бел свет

• 1:21    Во кадар

• 1:57    Дневник 2

• 2:27    Спорт

• 2:34    Метео

• 2:37    Македонија наутро

• 5:32    Музичко интермецо

• 5:57    Чудесна Македонија - Траги од минатото

 

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Знаете ли

• 10:25  Светот на Биби

• 10:45  Штрумфови

• 11:00  Коцки со броеви

• 11:05  Квиско

• 11:40  Околу светот

• 11:45  90 - тите

• 12:30  15 - минутните оброци на Џејми

• 12:55  За Македонскиот јазик

• 13:00  Дневник

• 13:35  Аграр

• 14:15  Објектив

• 15:00  Црно бел свет

• 15:50  7 минути здравје

• 16:00  Папата, најмоќниот човек во историјата

• 16:45  За Македонскиот јазик

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Урбан лик

• 18:15  Едноставно заводливо

• 18:45  7 минути здравје

• 18:55  Дајте музика

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  УЕФА  ЛШ - Фудбал                

• 20:50  УЕФА ЛШ - Фудбал 1/8 - Финaле Наполи - Барселона      

• 22:50  УЕФА  ЛШ - Фудбал                

• 23:00  Дневник 3

• 23:15  Спорт

• 23:25  Метео

• 23:30  УЕФА  ЛШ -   Преглед              

• 23:55  Лас Вегас

• 0:40    Црно бел свет

• 1:28    Дневник 2

• 1:58    Спорт

• 2:05    Метео

• 2:08    Македонија наутро

• 5:03    Музичко интермецо

• 5:33    Аграр

• 6:13    Македонски народни приказни  

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Знаете ли

• 10:25  Светот на Биби

• 10:45  Штрумфови

• 11:00  Коцки со броеви

• 11:05  Квиско

• 11:40  Околу светот

• 11:50  90 - тите

• 12:35  15 - минутните оброци на Џејми

• 13:00  Дневник

• 13:30  Витраж

• 14:00  Приказна

• 14:45  Турлитава

• 15:05  Црно бел свет

• 16:00  Папата, најмоќниот човек во историјата

• 16:45  За Македонскиот јазик

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  90 - тите

• 18:30  Светот на Биби

• 18:55  Дајте музика

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  360 степени

• 21:10  Слепило

• 22:55  Дневник 3

• 23:10  Спорт

• 23:20  Метео

• 23:25  Лас Вегас

• 0:06    360 степени

• 0:56    Црно бел свет

• 1:46    Витраж

• 2:15    Дневник 2

• 2:45    Спорт

• 2:52    Метео

• 2:55    Македонија наутро

• 5:50    Музичко интермецо

• 6:15    Македонски народни приказни  

 

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Знаете ли

• 10:25  Светот на Биби

• 10:45  Штрумфови

• 11:00  Коцки со броеви

• 11:05  Квиско

• 11:40  Околу светот

• 11:45  90 - тите

• 12:30  15 - минутните оброци на Џејми

• 12:55  За Македонскиот јазик

• 13:00  Дневник

• 13:35  Бумеранг

• 14:05  360 степени

• 15:00  Црно бел свет

• 15:50  7 минути здравје

• 16:00  Папата, најмоќниот човек во историјата

• 16:45  За Македонскиот јазик

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Витраж

• 18:15  Вера тур  2023

• 18:35  7 минути здравје

• 18:45  Околу светот

• 18:55  Дајте музика

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Агенда 35

• 20:50  Плеј топ 10

• 21:30  Црн ден во Париз

• 23:00  Дневник 3

• 23:15  Спорт

• 23:25  Метео

• 23:30  Лас Вегас

• 0:15    Агенда 35

• 0:45    Црно бел свет

• 1:33    Плеј топ 10

• 2:13    Дневник 2

• 2:43    Спорт

• 2:50    Метео

• 2:53    Македонија наутро

• 5:48    Музичко интермецо

• 6:13    Македонски народни приказни  

 

 

• 6:45    Музичко интермецо

• 6:55    7 минути здравје

• 7:05    Технолошки центар

• 7:30    Неделен магазин

• 9:00    15 - минутните оброци на Џејми

• 9:25    ТВ - Такси 28

• 10:00  Вести

• 10:10  Дајте музика

• 10:45  Дајте музика

• 11:15  Дајте музика

• 11:50  Научен спектар

• 12:15  Светот на тишината

• 12:40  Бумеранг

• 13:00  Дневник

• 13:30  Третa доба

• 14:05  Витраж

• 14:35  Концерт - Мијата

• 16:35  Магазин УЕФА  ЛШ - Фудбал        

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Дипломатија и бизнис

• 18:30  Хедонизам со Фичо

• 19:10  Околу светот

• 19:15  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Исцелителот

• 22:45  Дневник 3

• 23:00  Спорт

• 23:10  Метео

• 23:15  Лас Вегас

• 23:56  Лас Вегас

• 0:37    Дипломатија и бизнис

• 1:22    Хедонизам со Фичо

• 2:02    Стисни плеј

• 2:54    Дневник 2

• 3:24    Спорт

• 3:31    Метео

• 3:34    Неделен магазин

• 5:04    Едноставно заводливо

• 5:39    Музичко интермецо

• 5:49    Третa доба

• 6:24    Македонски народни приказни    

 

 

• 6:45    Музичко интермецо

• 7:05    Штрумфови

• 7:30    Светот на Биби

• 7:50    Светот на Биби

• 8:10    За Македонскиот јазик

• 8:20    Бумеранг

• 8:45    Школата за готвење на Марта

• 9:10    Најтајните хотели на светот

• 10:00  Вести

• 10:15  Неделен магазин

• 11:50  Околу светот

• 11:55  Фолк џубокс

• 13:00  Дневник

• 13:30  Пејачи и песни

• 14:35  Хедонизам со Фичо

• 15:15  Куќата на магичниот часовник

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Приказна

• 18:30  Разгледници од Европа-  Базел

• 19:10  7 минути здравје

• 19:20  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Во кадар

• 20:55  Клубот на задоволни жени

• 22:40  Дневник 3

• 22:55  Спорт

• 23:05  Метео

• 23:10  МТВ анплагд

• 0:00    Лас Вегас

• 0:40    Лас Вегас

• 1:20    Лас Вегас

• 2:00    Дневник 2

• 2:30    Спорт

• 2:37    Метео

• 2:40    Неделен магазин

• 4:10    Фолк џубокс

• 5:05    Музичко интермецо

• 5:20    Пејачи и песни

• 6:20    Македонски народни приказни