ТВ Програма

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Знаете ли

• 10:30  Дајте музика

• 11:05  Квиско

• 11:40  Околу светот

• 11:45  Во дивината на Колумбија

• 12:35  15 - минутните оброци на Џејми

• 13:00  Дневник

• 13:30  Метео

• 13:35  Дипломатија и бизнис

• 14:15  Агенда 35

• 14:45  Турлитава

• 15:15  70 - тите

• 16:00  Во живо  - програма на градови

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Наш подиум

• 18:40  Технолошки центар

• 19:05  Околу светот

• 19:15  7 минути здравје

• 19:25  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  360 степени

• 21:20  Добри луѓе

• 22:50  Дневник 3

• 23:05  Спорт

• 23:15  Метео

• 23:20  Приказната на робинката

• 0:05    25. час

• 1:31    Дневник 1

• 2:01    Спорт

• 2:08    Метео

• 2:11    Македонија наутро

• 5:06    Музичко интермецо

• 5:21    Наш подиум

• 6:16    Македонски народни приказни    

 

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Метео

• 10:25  Знаете ли

• 10:30  Дајте музика

• 11:05  Квиско

• 11:40  Околу светот

• 11:45  Нови дечки во дивината

• 12:35  15 - минутните оброци на Џејми

• 13:00  Дневник

• 13:30  Метео

• 13:35  360 степени

• 14:40  Светот на тишината

• 15:05  7 минути здравје

• 15:15  70 - тите

• 16:00  Во живо  - програма на градови

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Наш подиум

• 18:40  Само прашај

• 19:15  Околу светот

• 19:25  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Објектив

• 21:20  Непријател

• 22:50  Дневник 3

• 23:05  Спорт

• 23:15  Метео

• 23:20  Приказната на робинката

• 0:15    360 степени

• 1:15    Дневник 1

• 1:45    Спорт

• 1:52    Метео

• 1:55    Македонија наутро

• 4:50    Музичко интермецо

• 5:15    Наш подиум

• 6:10    Македонски народни приказни  

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Метео

• 10:25  Знаете ли

• 10:30  Дајте музика

• 11:00  Квиско

• 11:35  Нови дечки во дивината

• 12:30  15 - минутните оброци на Џејми

• 13:00  Дневник

• 13:25  Метео

• 13:30  Објектив

• 14:30  Аграр

• 15:18  70 - тите

• 16:00  Во живо  - програма на градови

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Наш подиум

• 18:45  Школата за готвење на Марта

• 19:15  Околу светот

• 19:25  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Приказна

• 21:10  Мало момче

• 22:55  Дневник 3

• 23:25  Спорт

• 23:35  Метео

• 23:40  Приказната на робинката

• 0:35    Приказна

• 1:23    Дневник 1

• 1:53    Спорт

• 2:00    Метео

• 2:03    Македонија наутро

• 4:58    Музичко интермецо

• 5:18    Наш подиум

• 6:13    Македонски народни приказни  

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Метео

• 10:25  Знаете ли

• 10:30  Дајте музика

• 11:10  Квиско

• 11:45  Нови дечки во дивината

• 12:35  15 - минутните оброци на Џејми

• 13:00  Дневник

• 13:30  Метео

• 13:35  Радиус

• 14:20  Хедонизам со Фичо

• 15:05  7 минути здравје

• 15:15  70 - тите

• 16:00  Во живо  - програма на градови

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Наш подиум

• 18:40  Разгледници од Европа - Малта

• 19:25  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  360 степени

• 21:10  Без граници

• 22:50  Дневник 3

• 23:05  Спорт

• 23:15  Метео

• 23:20  Приказната на робинката

• 0:18    360 степени

• 1:08    Хедонизам со Фичо

• 1:48    Дневник 1

• 2:18    Спорт

• 2:25    Метео

• 2:28    Македонија наутро

• 5:23    Музичко интермецо

• 5:33    Наш подиум

• 6:28    Македонски народни приказни  

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Метео

• 10:25  Знаете ли

• 10:30  Дајте музика

• 11:05  Квиско

• 11:40  Нови дечки во дивината

• 12:35  15 - минутните оброци на Џејми

• 13:00  Дневник

• 13:30  Метео

• 13:35  360 степени

• 14:30  Турлитава

• 15:00  7 минути здравје

• 15:10  80 - тите

• 16:00  Во живо  - програма на градови

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Наш подиум

• 18:40  Хедонизам со Фичо

• 19:20  Околу светот

• 19:25  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Агенда 35

• 20:55  96 часа

• 22:30  Дневник 3

• 22:45  Спорт

• 22:55  Метео

• 23:00  Подземен свет - еволуција

• 0:56    Агенда 35

• 1:26    Дневник 1

• 1:56    Спорт

• 2:03    Метео

• 2:06    Македонија наутро

• 5:01    Музичко интермецо

• 5:21    Наш подиум

• 6:16    Македонски народни приказни  

 

• 6:45    Музичко интермецо

• 7:00    Знаете ли

• 7:05    Светот на Биби

• 7:35    Бумеранг

• 8:00    Неделен магазин

• 9:25    Технолошки центар

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:15  ГДЏ Големиот дружељубив џин

• 12:10  Светот на тишината

• 12:40  7 минути здравје

• 12:50  Околу светот

• 13:00  Дневник

• 13:30  Третa доба

• 14:10  Турлитава

• 14:40  Фолк џубокс

• 15:55  Наш подиум

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Агенда 35

• 18:20  7 минути здравје

• 18:30  Хедонизам со Фичо

• 19:10  Околу светот

• 19:20  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  УЕФА  ЛШ - Фудбал                 

• 20:50  УЕФА ЛШ - Фудбал  финале Борусија Дортмунд - Реал Мадрид

• 22:55  УЕФА  ЛШ - Фудбал                

• 23:10  Дневник 3

• 23:25  Спорт

• 23:35  Метео

• 23:40  УЕФА  ЛШ -   Преглед              

• 0:05    Приказната на робинката

• 0:50    Приказната на робинката

• 1:45    Хедонизам со Фичо

• 2:25    Дневник 1

• 2:55    Спорт

• 3:02    Метео

• 3:05    Неделен магазин

• 4:30    Фолк џубокс

• 5:45    Музичко интермецо

• 5:50    Третa доба

• 6:25    Македонски народни приказни    

 

 

• 6:45    Музичко интермецо

• 7:00    Штрумфови

• 7:15    Светот на Биби

• 7:45    Бумеранг

• 8:10    Знаете ли

• 8:15    За Македонскиот јазик

• 8:25    Македонија од воздух

• 8:45    Школата за готвење на Марта

• 9:10    Дива година на земјата

• 10:00  Вести

• 10:15  Неделен магазин

• 11:45  Фолк џубокс

• 13:00  Дневник

• 13:30  Аграр

• 14:20  Хедонизам со Фичо

• 15:00  Музика на тишината

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Приказна

• 18:35  Радиус

• 19:20  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Во кадар

• 21:00  96 часа - Истанбул

• 22:30  Дневник 3

• 22:45  Спорт

• 22:55  Метео

• 23:00  МТВ анплагд

• 23:50  Приказната на робинката

• 0:42    Приказната на робинката

• 1:38    Во кадар

• 2:18    Радиус

• 2:58    Дневник 1

• 3:28    Спорт

• 3:35    Метео

• 3:38    Македонија од воздух

• 3:58    Музичко интермецо

• 4:13    Аграр

• 4:58    Фолк џубокс

• 6:13    Македонски народни приказни